Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorOrak, H
dc.contributor.authorHugul, M
dc.contributor.authorYanardag, R
dc.date.accessioned2021-03-03T17:06:03Z
dc.date.available2021-03-03T17:06:03Z
dc.date.issued2000
dc.identifier.citationOrak H., Yanardag R., Hugul M., "The levels of sodium, potassium, magnesium and calcium in various milk samples of Turkey", NAHRUNG-FOOD, cilt.44, sa.4, ss.285-287, 2000
dc.identifier.issn0027-769X
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_47fc284d-35f0-4732-977b-a4cb51700635
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/51908
dc.language.isoeng
dc.subjectMühendislik ve Teknoloji
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectGıda Mühendisliği
dc.subjectZiraat
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectGIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
dc.titleThe levels of sodium, potassium, magnesium and calcium in various milk samples of Turkey
dc.typeMakale
dc.relation.journalNAHRUNG-FOOD
dc.contributor.department, ,
dc.identifier.volume44
dc.identifier.issue4
dc.identifier.startpage285
dc.identifier.endpage287
dc.contributor.firstauthorID126053


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster