Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorGÜLÜM, Levent
dc.contributor.authorAKSU, Harun
dc.contributor.authorÖZDEMİR, T
dc.contributor.authorYIKMIŞ, Seydi
dc.date.accessioned2021-03-03T17:04:50Z
dc.date.available2021-03-03T17:04:50Z
dc.identifier.citationYIKMIŞ S., GÜLÜM L., AKSU H., ÖZDEMİR T., "Determination of Opinions and Level of knowledge of Culinary Program Students about Genetically Modified Organisms (GMOs)", Turkey Natural Nutrition and Lifelong Health Summit, Bilecik, Türkiye, 21 Mayıs 2015 - 23 Mayıs 2014, ss.205-206
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_47db7989-cf00-4c58-972d-6d3bca2b13c9
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/51824
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleDetermination of Opinions and Level of knowledge of Culinary Program Students about Genetically Modified Organisms (GMOs)
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.contributor.firstauthorID612466


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster