Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorMOL TOKAY, Sühendan
dc.contributor.authorAKAY, Kadri Ulaş
dc.contributor.authorÇelebi, Göksun
dc.date.accessioned2021-03-03T16:55:44Z
dc.date.available2021-03-03T16:55:44Z
dc.identifier.citationMOL TOKAY S., AKAY K. U. , Çelebi G., "Türk tüketicisinin su ürünlerinin mikrobiyel güvenliği ile ilgili mutfak alışkanlıkları", 5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.17
dc.identifier.otherav_46ff1966-f971-435b-a05b-a8a9544c0190
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/51296
dc.language.isotur
dc.titleTürk tüketicisinin su ürünlerinin mikrobiyel güvenliği ile ilgili mutfak alışkanlıkları
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID656400


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster