dc.contributor.author | MOL TOKAY, Sühendan | |
dc.contributor.author | AKAY, Kadri Ulaş | |
dc.contributor.author | Çelebi, Göksun | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T16:55:44Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T16:55:44Z | |
dc.identifier.citation | MOL TOKAY S., AKAY K. U. , Çelebi G., "Türk tüketicisinin su ürünlerinin mikrobiyel güvenliği ile ilgili mutfak alışkanlıkları", 5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.17 | |
dc.identifier.other | av_46ff1966-f971-435b-a05b-a8a9544c0190 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/51296 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Türk tüketicisinin su ürünlerinin mikrobiyel güvenliği ile ilgili mutfak alışkanlıkları | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 656400 | |