dc.contributor.author | VURAL, Aydın | |
dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T16:48:35Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T16:48:35Z | |
dc.date.issued | 2003 | |
dc.identifier.citation | VURAL A., AKSU H., "İyonize edici ışınların hindi kıymasındaki mikroflora üzerine etkileri. (Effect of ionize radiation on microbial flora of minced turkey meat).", Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi, sa.4, ss.23-27, 2003 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_4650c58e-1fc2-45ce-b130-7ce31f8f8897 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/50876 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.title | İyonize edici ışınların hindi kıymasındaki mikroflora üzerine etkileri. (Effect of ionize radiation on microbial flora of minced turkey meat). | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi | |
dc.contributor.department | Dicle Üniversitesi , , | |
dc.identifier.issue | 4 | |
dc.identifier.startpage | 23 | |
dc.identifier.endpage | 27 | |
dc.contributor.firstauthorID | 612127 | |