Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBüyükünal, Serkan
dc.contributor.authorKAHRAMAN, TOLGA
dc.contributor.authorIssa, Ghassan
dc.date.accessioned2021-03-03T16:47:11Z
dc.date.available2021-03-03T16:47:11Z
dc.identifier.citationKAHRAMAN T., Issa G., Büyükünal S., "Microbiological and Chemical Quality of Tahini Halva", 2. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2010, ss.5
dc.identifier.otherav_4625bcce-759a-4a6c-81b2-981b12d62558
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/50780
dc.language.isoeng
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleMicrobiological and Chemical Quality of Tahini Halva
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.contributor.firstauthorID696349


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster