Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorSudağıdan, Mert
dc.contributor.authorÇOBAN, Ayşen
dc.contributor.authorGünaydın, Rüveyda
dc.contributor.authorAYDIN, Ali
dc.contributor.authorBAYRAKAL, Gülay Merve
dc.date.accessioned2021-03-03T16:37:07Z
dc.date.available2021-03-03T16:37:07Z
dc.identifier.citationÇOBAN A., AYDIN A., BAYRAKAL G. M. , Günaydın R., Sudağıdan M., "Investigation Of Proteolytic And Lipolytic Spoilage Causing Bacteria For Retailed Chicken Meats In Istanbul", 3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.196-199
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_453be3fe-577c-45d7-8278-023b8d1209e7
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/50209
dc.language.isoeng
dc.titleInvestigation Of Proteolytic And Lipolytic Spoilage Causing Bacteria For Retailed Chicken Meats In Istanbul
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID459442


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster