Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorSel, Sedat
dc.contributor.authorSağlık Aslan, Serap
dc.date.accessioned2021-03-02T18:15:19Z
dc.date.available2021-03-02T18:15:19Z
dc.identifier.citationSel S., Sağlık Aslan S., RECENT STUDIES ON ANALYSIS OF TRANS FATTY ACIDS IN TURKISH FOOD PRODUCTS, "ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES II", Cem Evereklioğlu, Editör, GECE PUBLISHING, Ankara, ss.373-390, 2020
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_119bdcd8-9c89-4579-b2d1-6c679690dbc4
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/4789
dc.language.isoeng
dc.publisherGECE PUBLISHING
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.titleACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES II
dc.typeKitapta Bölüm
dc.contributor.department, ,
dc.contributor.firstauthorID2208045


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster