Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBALCI, Huriye
dc.contributor.authorUZUNİSMAİL, Fatma Hülya
dc.contributor.authorUZUN, Hafize
dc.contributor.authorCAN, Günay
dc.contributor.authorÖZBAKIR, Fatma
dc.contributor.authorcengiz, mahir
dc.contributor.authorgöksel, süha
dc.contributor.authorDemirdağ, filiz
dc.date.accessioned2021-03-03T15:13:03Z
dc.date.available2021-03-03T15:13:03Z
dc.identifier.citationUZUNİSMAİL F. H. , cengiz m., UZUN H., ÖZBAKIR F., göksel s., Demirdağ f., CAN G., BALCI H., "Crohn hastalığında yüksek IgG seviyesi olan olan gıda ve katkı provakasyonunun klinik aktivite indeksleri, akut faz göstergeleri ve fekal kalprotektin üzerine etkisi", 25.Ulusal Gastroenteroloji Haftası, Adana, Türkiye, 12 - 16 Kasım 2008, cilt.19, sa.1, ss.10
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_3dd89285-1363-4d65-98dd-12ce2e1c9d6d
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/45430
dc.language.isotur
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.subjectTıp
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.titleCrohn hastalığında yüksek IgG seviyesi olan olan gıda ve katkı provakasyonunun klinik aktivite indeksleri, akut faz göstergeleri ve fekal kalprotektin üzerine etkisi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.identifier.volume19
dc.contributor.firstauthorID328276


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster