Crohn hastalığında yüksek IgG seviyesi olan olan gıda ve katkı provakasyonunun klinik aktivite indeksleri, akut faz göstergeleri ve fekal kalprotektin üzerine etkisi
dc.contributor.author | BALCI, Huriye | |
dc.contributor.author | UZUNİSMAİL, Fatma Hülya | |
dc.contributor.author | UZUN, Hafize | |
dc.contributor.author | CAN, Günay | |
dc.contributor.author | ÖZBAKIR, Fatma | |
dc.contributor.author | cengiz, mahir | |
dc.contributor.author | göksel, süha | |
dc.contributor.author | Demirdağ, filiz | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T15:13:03Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T15:13:03Z | |
dc.identifier.citation | UZUNİSMAİL F. H. , cengiz m., UZUN H., ÖZBAKIR F., göksel s., Demirdağ f., CAN G., BALCI H., "Crohn hastalığında yüksek IgG seviyesi olan olan gıda ve katkı provakasyonunun klinik aktivite indeksleri, akut faz göstergeleri ve fekal kalprotektin üzerine etkisi", 25.Ulusal Gastroenteroloji Haftası, Adana, Türkiye, 12 - 16 Kasım 2008, cilt.19, sa.1, ss.10 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_3dd89285-1363-4d65-98dd-12ce2e1c9d6d | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/45430 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Klinik Tıp (MED) | |
dc.subject | Tıp | |
dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
dc.title | Crohn hastalığında yüksek IgG seviyesi olan olan gıda ve katkı provakasyonunun klinik aktivite indeksleri, akut faz göstergeleri ve fekal kalprotektin üzerine etkisi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Diğer Kurumlar , , | |
dc.identifier.volume | 19 | |
dc.contributor.firstauthorID | 328276 |
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
-
Bildiri [64839]