Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAYDIN, Ali
dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.contributor.authorVURAL, Aydın
dc.contributor.authorÇİFTÇİOĞLU, Gürhan
dc.contributor.authorÖZGEN ARUN, Özge
dc.date.accessioned2021-03-03T15:07:19Z
dc.date.available2021-03-03T15:07:19Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.citationÖZGEN ARUN Ö., AYDIN A., VURAL A., ÇİFTÇİOĞLU G., AKSU H., "Determination of E. coli O157 in Raw and Cooked Doner Kebabs by Using IMS Technique.", MEDYCYNA WETERYNARYJNA, cilt.63, sa.10, ss.1181-1183, 2007
dc.identifier.issn0025-8628
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_3d4f0d6e-96a8-4686-bd06-27b1bf1c6c3a
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/45115
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.titleDetermination of E. coli O157 in Raw and Cooked Doner Kebabs by Using IMS Technique.
dc.typeMakale
dc.relation.journalMEDYCYNA WETERYNARYJNA
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume63
dc.identifier.issue10
dc.identifier.startpage1181
dc.identifier.endpage1183
dc.contributor.firstauthorID611900


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster