dc.contributor.author | ÖZDEN, ÖZKAN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T14:52:15Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T14:52:15Z | |
dc.identifier.citation | ÖZDEN Ö., "Toxic Elements Profiles of the Anchovy and Sardine(Engraulis encrasicolus and Sardina pilchardus)", 40. Deutscher Lebensmittelchemikertag, Almanya, 1 - 04 Eylül 2011, ss.62 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_3bdfa2e5-ba15-4e3e-a8ff-63e110f832c1 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/44195 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.title | Toxic Elements Profiles of the Anchovy and Sardine(Engraulis encrasicolus and Sardina pilchardus) | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 684370 | |