Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAYDIN, Ali
dc.contributor.authorSudağıdan, MErt
dc.date.accessioned2021-03-03T14:48:06Z
dc.date.available2021-03-03T14:48:06Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationAYDIN A., Sudağıdan M., "GIDA MİKROBİYOLOJİSİNDE MOLEKÜLER BİYOLOJİK TEKNİKLERİN KULLANIMI VE TİPLENDİRME YÖNTEMLERİ", Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi, cilt.2, sa.1, ss.1-9, 2016
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_3b7df62a-8bb2-4abb-bc5b-7841b95ed545
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/43956
dc.language.isotur
dc.subjectMoleküler Biyoloji ve Genetik
dc.subjectMoleküler Biyoloji ve Genetik
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleGIDA MİKROBİYOLOJİSİNDE MOLEKÜLER BİYOLOJİK TEKNİKLERİN KULLANIMI VE TİPLENDİRME YÖNTEMLERİ
dc.typeMakale
dc.relation.journalTürkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.identifier.volume2
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage1
dc.identifier.endpage9
dc.contributor.firstauthorID688913


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster