dc.contributor.author | AYDIN, Ali | |
dc.contributor.author | Sudağıdan, MErt | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T14:48:06Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T14:48:06Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | AYDIN A., Sudağıdan M., "GIDA MİKROBİYOLOJİSİNDE MOLEKÜLER BİYOLOJİK TEKNİKLERİN KULLANIMI VE TİPLENDİRME YÖNTEMLERİ", Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi, cilt.2, sa.1, ss.1-9, 2016 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_3b7df62a-8bb2-4abb-bc5b-7841b95ed545 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/43956 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Moleküler Biyoloji ve Genetik | |
dc.subject | Moleküler Biyoloji ve Genetik | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | GIDA MİKROBİYOLOJİSİNDE MOLEKÜLER BİYOLOJİK TEKNİKLERİN KULLANIMI VE TİPLENDİRME YÖNTEMLERİ | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi | |
dc.contributor.department | Diğer Kurumlar , , | |
dc.identifier.volume | 2 | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 1 | |
dc.identifier.endpage | 9 | |
dc.contributor.firstauthorID | 688913 | |