dc.contributor.author | Akkuş, Sevilsen | |
dc.contributor.author | ŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA | |
dc.contributor.author | Maleki, Ramin Haji | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T14:40:43Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T14:40:43Z | |
dc.identifier.citation | ŞENGÖR G. F. , Akkuş S., Maleki R. H. , "Çeşitli Su Ürünlerinin Kolesterol İçerikleri ve Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Bir Araştırma", X. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Adana, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1999, ss.137-150 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_3ad60322-2d15-4938-b227-321763030076 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/43530 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Çeşitli Su Ürünlerinin Kolesterol İçerikleri ve Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Bir Araştırma | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Ege Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 450938 | |