Show simple item record

dc.contributor.authorTÜTEM, Esma
dc.contributor.authorAKYÜZ, Esin
dc.contributor.authorAPAK, Mustafa Reşat
dc.contributor.authorSÖZGEN BAŞKAN, Kevser
dc.contributor.authorUzun, Merve
dc.date.accessioned2021-03-03T14:34:23Z
dc.date.available2021-03-03T14:34:23Z
dc.identifier.citationSÖZGEN BAŞKAN K., AKYÜZ E., TÜTEM E., APAK M. R. , Uzun M., "Ham ve İşlenmiş Gıdalarda Toplam Şeker Tayini için Yeni Bir Spektrofotometrik Yöntem Geliştirilmesi", 7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Kahramanmaraş, Türkiye, 1 - 05 Eylül 2014, ss.48
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_3a54036b-d2e0-49c0-a4f5-8c23141c1103
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/43189
dc.language.isotur
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectKimya
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.titleHam ve İşlenmiş Gıdalarda Toplam Şeker Tayini için Yeni Bir Spektrofotometrik Yöntem Geliştirilmesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID301582


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record