Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorHampikyan, Hamparsun
dc.contributor.authorMURATOĞLU, KARLO
dc.contributor.authorÇOLAK, HİLAL
dc.contributor.authorBİNGÖL, ENVER BARIŞ
dc.contributor.authorUlusoy, Beyza Hatice
dc.date.accessioned2021-03-03T14:29:33Z
dc.date.available2021-03-03T14:29:33Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.citationÇOLAK H., Ulusoy B. H. , BİNGÖL E. B. , Hampikyan H., MURATOĞLU K., "Tüketime sunulan bazı hazır yemeklerin mikrobiyolojik kalitelerinin incelenmesi", Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi. Aralık, 37(4):, cilt.37, sa.4, ss.225-233, 2007
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_39db5d7b-d079-46ff-9c7c-6af95b2858c8
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/42890
dc.language.isotur
dc.titleTüketime sunulan bazı hazır yemeklerin mikrobiyolojik kalitelerinin incelenmesi
dc.typeMakale
dc.relation.journalTürk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi. Aralık, 37(4):
dc.contributor.departmentİstanbul Bilgi Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume37
dc.identifier.issue4
dc.identifier.startpage225
dc.identifier.endpage233
dc.contributor.firstauthorID660638


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster