dc.contributor.author | Hampikyan, Hamparsun | |
dc.contributor.author | MURATOĞLU, KARLO | |
dc.contributor.author | ÇOLAK, HİLAL | |
dc.contributor.author | BİNGÖL, ENVER BARIŞ | |
dc.contributor.author | Ulusoy, Beyza Hatice | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T14:29:33Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T14:29:33Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.citation | ÇOLAK H., Ulusoy B. H. , BİNGÖL E. B. , Hampikyan H., MURATOĞLU K., "Tüketime sunulan bazı hazır yemeklerin mikrobiyolojik kalitelerinin incelenmesi", Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi. Aralık, 37(4):, cilt.37, sa.4, ss.225-233, 2007 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_39db5d7b-d079-46ff-9c7c-6af95b2858c8 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/42890 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Tüketime sunulan bazı hazır yemeklerin mikrobiyolojik kalitelerinin incelenmesi | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi. Aralık, 37(4): | |
dc.contributor.department | İstanbul Bilgi Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 37 | |
dc.identifier.issue | 4 | |
dc.identifier.startpage | 225 | |
dc.identifier.endpage | 233 | |
dc.contributor.firstauthorID | 660638 | |