Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇETİN, ÖMER
dc.contributor.authorBİNGÖL, ENVER BARIŞ
dc.contributor.authorÇOLAK ÜZÜM, HİLAL
dc.contributor.authorHAMPİKYAN, HAMPARSUN
dc.date.accessioned2021-03-03T14:24:52Z
dc.date.available2021-03-03T14:24:52Z
dc.identifier.citationBİNGÖL E. B. , ÇETİN Ö., ÇOLAK ÜZÜM H., HAMPİKYAN H., "Effects of sodium lactate on the presence of Staphylococcus aureus and its enterotoxins in cig kofte (raw meatball) during display life”. The II International Conference on Antimicrobial Research - ICAR2012, Abstract Book, pp. 197, Lisbon, Portugal,", The II International Conference on Antimicrobial Research - ICAR2012, Portekiz, ss.197-198
dc.identifier.otherav_395ced38-89aa-44f5-9cb2-c7b562cf5d0c
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/42598
dc.language.isoeng
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleEffects of sodium lactate on the presence of Staphylococcus aureus and its enterotoxins in cig kofte (raw meatball) during display life”. The II International Conference on Antimicrobial Research - ICAR2012, Abstract Book, pp. 197, Lisbon, Portugal,
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentBeykent Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID465365


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster