dc.contributor.author | Özturan, Samime | |
dc.contributor.author | YARDIMCI, Remziye Eda | |
dc.contributor.author | ŞENGÖR, Gülgün Fatma | |
dc.contributor.author | Ceylan, Zafer | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T14:20:58Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T14:20:58Z | |
dc.identifier.citation | ŞENGÖR G. F. , Ceylan Z., YARDIMCI R. E. , Özturan S., "İstavrit Balığında (Trachurus trachurus) Ayıklama İşleminin Kalite ve Halk Sağlığı Açısından Önemi", 20. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.107 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_38ff5f65-e55c-4a5d-aa32-b62b5c2e1784 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/42370 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Bitki ve Hayvan Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | İstavrit Balığında (Trachurus trachurus) Ayıklama İşleminin Kalite ve Halk Sağlığı Açısından Önemi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 451216 | |