Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖzer, Didem
dc.contributor.authorERDEM, Ayten
dc.contributor.authorÖzçelik, Ezgi
dc.contributor.authorSağlam, Duygu
dc.date.accessioned2021-03-03T14:15:39Z
dc.date.available2021-03-03T14:15:39Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationERDEM A., Sağlam D., Özer D., Özçelik E., "Microbiological Quality of Minced Meat Samples Marketed in Istanbul", YYÜ Veterinerlik Fakültesi Dergisi, cilt.25, sa.3, ss.67-70, 2015
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_3899f897-bc90-4387-a8ea-f7e64fb8b6e1
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/42122
dc.identifier.urihttp://vfdergi.yyu.edu.tr/archive/2014/25-3/2014_25_(3)_67-70.pdf
dc.language.isoeng
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.titleMicrobiological Quality of Minced Meat Samples Marketed in Istanbul
dc.typeMakale
dc.relation.journalYYÜ Veterinerlik Fakültesi Dergisi
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume25
dc.identifier.issue3
dc.identifier.startpage67
dc.identifier.endpage70
dc.contributor.firstauthorID624138


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster