Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKIRBAŞLAR, FATMA GÜLAY
dc.contributor.authorÖZSOY GÜNEŞ, ZELİHA
dc.contributor.authorAVCI, FİLİZ
dc.date.accessioned2021-03-03T14:02:51Z
dc.date.available2021-03-03T14:02:51Z
dc.identifier.citationÖZSOY GÜNEŞ Z., AVCI F., KIRBAŞLAR F. G. , "Concept knowledge of “natural,processed,artificial consumption subs.”subject in4thgrade science and techn.course books,course book analysis in terms of exemp.", Procedia - Social and Behavioral Sciences, Innovation and Creativity in Education, cilt.31, ss.663-668, 2012
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_37756b87-b128-4084-97ea-56057c34cb94
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/41404
dc.identifier.urihttp://www.sciencedirect.com/science/journal/18770428/2/2
dc.language.isoeng
dc.subjectSosyal Bilimler Genel
dc.subjectSosyal Bilimler (SOC)
dc.subjectSosyal ve Beşeri Bilimler
dc.titleConcept knowledge of “natural,processed,artificial consumption subs.”subject in4thgrade science and techn.course books,course book analysis in terms of exemp.
dc.typeMakale
dc.relation.journalProcedia - Social and Behavioral Sciences, Innovation and Creativity in Education
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi , İlköğretim Bölümü
dc.identifier.volume31
dc.identifier.startpage663
dc.identifier.endpage668
dc.contributor.firstauthorID407215


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster