Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorMABRY, TJ
dc.contributor.authorULUBELEN, A
dc.date.accessioned2021-03-03T13:40:23Z
dc.date.available2021-03-03T13:40:23Z
dc.date.issued1980
dc.identifier.citationMABRY T., ULUBELEN A., "CHEMISTRY AND UTILIZATION OF PHENYLPROPANOIDS INCLUDING FLAVONOIDS, COUMARINS, AND LIGNANS", JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, cilt.28, sa.2, ss.188-196, 1980
dc.identifier.issn0021-8561
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_3555b803-a99b-4837-a442-01a40725dfed
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/40051
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1021/jf60228a024
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectZiraat
dc.subjectBitki Koruma
dc.subjectFitopatoloji
dc.subjectBiyoteknoloji ve Genetik
dc.subjectGıda Mühendisliği
dc.subjectDiğer
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectMühendislik ve Teknoloji
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.subjectGIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
dc.subjectKimya
dc.subjectKİMYA, UYGULAMALI
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTARIM, MULTİDİSİPLİNLER
dc.titleCHEMISTRY AND UTILIZATION OF PHENYLPROPANOIDS INCLUDING FLAVONOIDS, COUMARINS, AND LIGNANS
dc.typeMakale
dc.relation.journalJOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
dc.contributor.department, ,
dc.identifier.volume28
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage188
dc.identifier.endpage196
dc.contributor.firstauthorID109669


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster