Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorSEYITHANOĞLU, Muhammed
dc.contributor.authorDoğru-Abbasoğlu, S
dc.contributor.authorÖner-İyidoğan, Y
dc.contributor.authorTUNÇDEMIR, Matem
dc.contributor.authorBaşaran-Küçükgergin, Canan
dc.contributor.authorTANRıKULU-KÜÇÜK, S
dc.contributor.authorSÖĞÜT, İ
dc.contributor.authorKOÇAK, H
dc.date.accessioned2021-03-03T13:38:03Z
dc.date.available2021-03-03T13:38:03Z
dc.identifier.citationTANRıKULU-KÜÇÜK S., Başaran-Küçükgergin C., SÖĞÜT İ., TUNÇDEMIR M., Doğru-Abbasoğlu S., SEYITHANOĞLU M., KOÇAK H., Öner-İyidoğan Y., "Dietary curcumin and capsaicin: Relationship with hepatic oxidative stress and apoptosis in rats fed a high fat diet.", Advances in clinical and experimental medicine : official organ Wroclaw Medical University, cilt.28, ss.1013-1020, 2019
dc.identifier.issn1899-5276
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_3521e4fe-d20d-41eb-a111-bbef59401a0e
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/39923
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.17219/acem/94145
dc.language.isoeng
dc.titleDietary curcumin and capsaicin: Relationship with hepatic oxidative stress and apoptosis in rats fed a high fat diet.
dc.typeMakale
dc.relation.journalAdvances in clinical and experimental medicine : official organ Wroclaw Medical University
dc.contributor.departmentİstanbul Bilim Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume28
dc.identifier.startpage1013
dc.identifier.endpage1020
dc.contributor.firstauthorID158818


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster