Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorGökoğlu, Nalan
dc.contributor.authorÖZDEN, ÖZKAN
dc.contributor.authorVarlık, Candan
dc.contributor.authorGÜN, Hüseyin
dc.date.accessioned2021-03-03T13:37:11Z
dc.date.available2021-03-03T13:37:11Z
dc.date.issued1996
dc.identifier.citationGÜN H., Gökoğlu N., Varlık C., ÖZDEN Ö., "Gıdaların Omega-3 Yağ Asitleri ile Zenginleştirilmesi", Gıda Teknolojisi, cilt.1, sa.10, ss.45-49, 1996
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_3508d807-b999-482c-bf7a-945630a8349d
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/39860
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.titleGıdaların Omega-3 Yağ Asitleri ile Zenginleştirilmesi
dc.typeMakale
dc.relation.journalGıda Teknolojisi
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.identifier.volume1
dc.identifier.issue10
dc.identifier.startpage45
dc.identifier.endpage49
dc.contributor.firstauthorID684293


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster