dc.contributor.author | Gökoğlu, Nalan | |
dc.contributor.author | ÖZDEN, ÖZKAN | |
dc.contributor.author | Varlık, Candan | |
dc.contributor.author | GÜN, Hüseyin | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T13:37:11Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T13:37:11Z | |
dc.date.issued | 1996 | |
dc.identifier.citation | GÜN H., Gökoğlu N., Varlık C., ÖZDEN Ö., "Gıdaların Omega-3 Yağ Asitleri ile Zenginleştirilmesi", Gıda Teknolojisi, cilt.1, sa.10, ss.45-49, 1996 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_3508d807-b999-482c-bf7a-945630a8349d | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/39860 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.title | Gıdaların Omega-3 Yağ Asitleri ile Zenginleştirilmesi | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Gıda Teknolojisi | |
dc.contributor.department | Diğer Kurumlar , , | |
dc.identifier.volume | 1 | |
dc.identifier.issue | 10 | |
dc.identifier.startpage | 45 | |
dc.identifier.endpage | 49 | |
dc.contributor.firstauthorID | 684293 | |