dc.contributor.author | GÖNÜLAL, Onur | |
dc.contributor.author | CEYLAN, Zafer | |
dc.contributor.author | ŞENGÖR, Gülgün F. Ünal | |
dc.contributor.author | DOĞRUYOL, Hande | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T13:34:01Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T13:34:01Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | ŞENGÖR G. F. Ü. , CEYLAN Z., DOĞRUYOL H., GÖNÜLAL O., "Mürekkep Balığı'nın Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi", Journal of Food and Feed Science Technology, cilt.14, sa.17, ss.29-33, 2017 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_34c95db0-cf19-418d-9f4e-8ddc709876e6 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/39683 | |
dc.identifier.uri | https://arastirma.tarim.gov.tr/bursagida/Belgeler/G%C4%B1da%20ve%20Yem%20Bilimi-Teknolojisi%20Dergisi/17.%20SAYI%202017.pdf | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.title | Mürekkep Balığı'nın Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Journal of Food and Feed Science Technology | |
dc.contributor.department | , , | |
dc.identifier.volume | 14 | |
dc.identifier.issue | 17 | |
dc.identifier.startpage | 29 | |
dc.identifier.endpage | 33 | |
dc.contributor.firstauthorID | 451168 | |