Show simple item record

dc.contributor.authorGÖNÜLAL, Onur
dc.contributor.authorCEYLAN, Zafer
dc.contributor.authorŞENGÖR, Gülgün F. Ünal
dc.contributor.authorDOĞRUYOL, Hande
dc.date.accessioned2021-03-03T13:34:01Z
dc.date.available2021-03-03T13:34:01Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationŞENGÖR G. F. Ü. , CEYLAN Z., DOĞRUYOL H., GÖNÜLAL O., "Mürekkep Balığı'nın Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi", Journal of Food and Feed Science Technology, cilt.14, sa.17, ss.29-33, 2017
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_34c95db0-cf19-418d-9f4e-8ddc709876e6
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/39683
dc.identifier.urihttps://arastirma.tarim.gov.tr/bursagida/Belgeler/G%C4%B1da%20ve%20Yem%20Bilimi-Teknolojisi%20Dergisi/17.%20SAYI%202017.pdf
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.titleMürekkep Balığı'nın Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi
dc.typeMakale
dc.relation.journalJournal of Food and Feed Science Technology
dc.contributor.department, ,
dc.identifier.volume14
dc.identifier.issue17
dc.identifier.startpage29
dc.identifier.endpage33
dc.contributor.firstauthorID451168


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record