Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDemirata, Birsen
dc.contributor.authorAPAK, Mustafa Reşat
dc.contributor.authorÖzyurt, Dilek
dc.date.accessioned2021-03-03T13:29:37Z
dc.date.available2021-03-03T13:29:37Z
dc.identifier.citationÖzyurt D., Demirata B., APAK M. R. , "Total Antioxidant Capacity of Commercial Grape, Grape Juices and Wine Evaluated by Spectrofluorimetric Method", XIV. Intenational Congress of Euroanalysis, Antwerp, Belçika, 9 - 14 Eylül 2007, ss.505
dc.identifier.otherav_345d9a48-eb30-47ef-b69a-f11a4920ab91
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/39415
dc.language.isoeng
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectKimya
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.titleTotal Antioxidant Capacity of Commercial Grape, Grape Juices and Wine Evaluated by Spectrofluorimetric Method
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Teknik Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID303197


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster