dc.contributor.author | Ergün, Ö. | |
dc.contributor.author | Çolak, Hilal | |
dc.contributor.author | SAÇAN, ÖZLEM | |
dc.contributor.author | YANARDAĞ, REFIYE | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T13:28:46Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T13:28:46Z | |
dc.identifier.citation | YANARDAĞ R., SAÇAN Ö., Çolak H., Ergün Ö., "Pazı (Beta vulgaris L. var. cicla)’nın antibakteriyel etkisi", XVIII. Ulusal Kimya Kongresi, Kars, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2004, ss.505 | |
dc.identifier.other | av_3441a132-dbea-48c0-b9c7-14fea5f2093e | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/39353 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Zootekni ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Tek Midelilerin Beslenmesi | |
dc.subject | Biyoloji ve Biyokimya | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Ziraat | |
dc.subject | Yemler ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Pazı (Beta vulgaris L. var. cicla)’nın antibakteriyel etkisi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 658795 | |