dc.contributor.author | Uran, Harun | |
dc.contributor.author | Varlık, Candan | |
dc.contributor.author | Bostan, Kamil | |
dc.contributor.author | bingöl, enver barış | |
dc.contributor.author | üçok alakavuk, didem | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T13:12:57Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T13:12:57Z | |
dc.identifier.citation | Varlık C., Bostan K., Uran H., üçok alakavuk d., bingöl e. b. , "Karideslerin kitosan ve melanoz inhibitörleri ile muamelesinin dondurulmuş muhafaza sirasinda duyusal ve kimyasal kalite üzerine etkisi", Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.442 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_32a8d47d-0cd1-472b-a6aa-4568fad1c51c | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/38367 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Karideslerin kitosan ve melanoz inhibitörleri ile muamelesinin dondurulmuş muhafaza sirasinda duyusal ve kimyasal kalite üzerine etkisi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Aydın Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 649284 | |