Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorUran, Harun
dc.contributor.authorVarlık, Candan
dc.contributor.authorBostan, Kamil
dc.contributor.authorbingöl, enver barış
dc.contributor.authorüçok alakavuk, didem
dc.date.accessioned2021-03-03T13:12:57Z
dc.date.available2021-03-03T13:12:57Z
dc.identifier.citationVarlık C., Bostan K., Uran H., üçok alakavuk d., bingöl e. b. , "Karideslerin kitosan ve melanoz inhibitörleri ile muamelesinin dondurulmuş muhafaza sirasinda duyusal ve kimyasal kalite üzerine etkisi", Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.442
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_32a8d47d-0cd1-472b-a6aa-4568fad1c51c
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/38367
dc.language.isotur
dc.titleKarideslerin kitosan ve melanoz inhibitörleri ile muamelesinin dondurulmuş muhafaza sirasinda duyusal ve kimyasal kalite üzerine etkisi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Aydın Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID649284


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster