Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇAKAN, Hüseyin
dc.contributor.authorÇEVİK, Filiz Ekim
dc.contributor.authorÖZ, Vecdet
dc.date.accessioned2021-03-03T13:01:56Z
dc.date.available2021-03-03T13:01:56Z
dc.identifier.citationÇEVİK F. E. , ÇAKAN H., ÖZ V., "Okul Kantinlerinde Çalışanları Ve Öğrencileri Tehdit Eden Mikrobiyal Etkenlerin İş Sağlığı Ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi", VII. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı, Haliç Kongre Merkezi, İstanbul, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2014, ss.1
dc.identifier.otherav_318594c2-fdfc-43ce-8788-a405a8392b1e
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/37695
dc.language.isoeng
dc.titleOkul Kantinlerinde Çalışanları Ve Öğrencileri Tehdit Eden Mikrobiyal Etkenlerin İş Sağlığı Ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID457946


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster