dc.contributor.author | ÖZGEN ARUN, Özge | |
dc.contributor.author | AKSU, Filiz | |
dc.contributor.author | SANDIKÇI ALTUNATMAZ, Sema | |
dc.contributor.author | AKTARAN BALA, Deniz | |
dc.contributor.author | MURATOĞLU, Karlo | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T12:50:13Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T12:50:13Z | |
dc.identifier.citation | SANDIKÇI ALTUNATMAZ S., MURATOĞLU K., AKSU F., AKTARAN BALA D., ÖZGEN ARUN Ö., "Ev Yapımı Kefirde Salmonella Typhimurium Canlılığınınm İncelenmesi", 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.76-77 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_306573c3-b1ec-4a96-9c84-cefa2cf5bdac | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/37022 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Ev Yapımı Kefirde Salmonella Typhimurium Canlılığınınm İncelenmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 672897 | |