dc.contributor.author | MOL TOKAY, SÜHENDAN | |
dc.contributor.author | CEYLAN, ZAFER | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T12:43:15Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T12:43:15Z | |
dc.identifier.citation | CEYLAN Z., MOL TOKAY S., "Usage of Nisin on Seafood", The First International Fisheries Symposium, Girne, Kıbrıs (Kktc), 1 - 04 Mart 2013, ss.214 | |
dc.identifier.other | av_2fae2151-7254-483a-94e2-a5889bf9082d | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/36582 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Usage of Nisin on Seafood | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 634752 | |