Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorMOL TOKAY, SÜHENDAN
dc.contributor.authorCEYLAN, ZAFER
dc.date.accessioned2021-03-03T12:43:15Z
dc.date.available2021-03-03T12:43:15Z
dc.identifier.citationCEYLAN Z., MOL TOKAY S., "Usage of Nisin on Seafood", The First International Fisheries Symposium, Girne, Kıbrıs (Kktc), 1 - 04 Mart 2013, ss.214
dc.identifier.otherav_2fae2151-7254-483a-94e2-a5889bf9082d
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/36582
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleUsage of Nisin on Seafood
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.contributor.firstauthorID634752


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster