Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorGenç, İsmail
dc.contributor.authorDoğruyol, Hande
dc.contributor.authorErkan , Nuray
dc.contributor.authorGünlü, Ali
dc.date.accessioned2021-03-03T12:39:27Z
dc.date.available2021-03-03T12:39:27Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationErkan N., Doğruyol H., Günlü A., Genç İ., "Use Of Natural Preservatives In Seafood: Plant Extracts, Edible Film And Coating", JOURNAL OF FOOD AND HEALTH SCIENCE, cilt.1, sa.1, ss.33-49, 2015
dc.identifier.issn2149-0473
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_2f51efec-0bae-40f3-b29f-003157e89abc
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/36340
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.3153/jfhs15004
dc.identifier.urihttp://jfhs.scientificwebjournals.com/tr/download/article-file/272858
dc.language.isoeng
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.titleUse Of Natural Preservatives In Seafood: Plant Extracts, Edible Film And Coating
dc.typeMakale
dc.relation.journalJOURNAL OF FOOD AND HEALTH SCIENCE
dc.contributor.departmentMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume1
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage33
dc.identifier.endpage49
dc.contributor.firstauthorID717355


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster