Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇETİN, ÖMER
dc.contributor.authorBİNGÖL, ENVER BARIŞ
dc.contributor.authorÇOLAK ÜZÜM, HİLAL
dc.contributor.authorHampikyan, Hamparsun
dc.date.accessioned2021-03-03T12:38:15Z
dc.date.available2021-03-03T12:38:15Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.citationHampikyan H., BİNGÖL E. B. , ÇETİN Ö., ÇOLAK ÜZÜM H., "Determination of aflatoxin M1 levels in Turkish white, kashar and tulum cheeses", Journal of Food, Agriculture and Environment, cilt.8, sa.1, ss.13-15, 2010
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_2f2fac33-9cc2-4af9-a696-1e6a6d1ecc06
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/36245
dc.language.isoeng
dc.titleDetermination of aflatoxin M1 levels in Turkish white, kashar and tulum cheeses
dc.typeMakale
dc.relation.journalJournal of Food, Agriculture and Environment
dc.contributor.departmentBeykent Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume8
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage13
dc.identifier.endpage15
dc.contributor.firstauthorID465344


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster