Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorGAYGUSUZ, Özcan
dc.date.accessioned2021-03-03T12:33:02Z
dc.date.available2021-03-03T12:33:02Z
dc.identifier.citationGAYGUSUZ Ö., "TÜRKİYE’DEKİ İSTİLACI TATLISU BALIKLARININ EKOLOJİK ETKİLERİ", 3rd International Water and Health Cogress, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2019, ss.101-104
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_2eaf7f05-3370-42d8-b670-655a43353855
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/35919
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleTÜRKİYE’DEKİ İSTİLACI TATLISU BALIKLARININ EKOLOJİK ETKİLERİ
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Deniz ve İçsu Kaynakları Yönetimi Bölümü
dc.contributor.firstauthorID685483


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster