dc.contributor.author | GAYGUSUZ, Özcan | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T12:33:02Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T12:33:02Z | |
dc.identifier.citation | GAYGUSUZ Ö., "TÜRKİYE’DEKİ İSTİLACI TATLISU BALIKLARININ EKOLOJİK ETKİLERİ", 3rd International Water and Health Cogress, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2019, ss.101-104 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_2eaf7f05-3370-42d8-b670-655a43353855 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/35919 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | TÜRKİYE’DEKİ İSTİLACI TATLISU BALIKLARININ EKOLOJİK ETKİLERİ | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Deniz ve İçsu Kaynakları Yönetimi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 685483 | |