dc.contributor.author | ALTUĞ, GÜLŞEN | |
dc.contributor.author | ÇİFTÇİ, PELIN SALIHA | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T12:29:53Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T12:29:53Z | |
dc.identifier.citation | ÇİFTÇİ P. S. , ALTUĞ G., "Gökçeada Çevresinde (Kuzey Ege Denizi) Kültür Edilebilir Bakteri Düzeyinin Araştırılması.", Fisheries and Aquatic Sciences Balıkçılık ve Akuatik Bilimler Sempozyumu, Eskişehir, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.132-133 | |
dc.identifier.other | av_2e659051-3322-4731-b7e2-a79cf14fb9b2 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/35747 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Gökçeada Çevresinde (Kuzey Ege Denizi) Kültür Edilebilir Bakteri Düzeyinin Araştırılması. | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Deniz ve İçsu Kaynakları Yönetimi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 348396 | |