dc.contributor.author | Üçok Alakavuk, Dıdem | |
dc.contributor.author | Erkan, Nuray | |
dc.contributor.author | Tosun, Şehnaz Yasemin | |
dc.contributor.author | Ulusoy, Şafak | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T12:26:06Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T12:26:06Z | |
dc.identifier.citation | Erkan N., Tosun Ş. Y. , Üçok Alakavuk D., Ulusoy Ş., "Effects of sage and grape seed oils on microbial growth and quality in hot-smoked seabream fillets", 3. Middle East and North Africa (MENA) Region Animal Wealth Research Conference, Cairo, Mısır, 16 - 18 Ekim 2008, ss.10 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_2e005253-91c8-4684-8f5d-5a6a3d9e9cd0 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/35510 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Effects of sage and grape seed oils on microbial growth and quality in hot-smoked seabream fillets | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 795796 | |