dc.contributor.author | ERGİNER, Yıldız | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T12:15:12Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T12:15:12Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | ERGİNER Y., "Katı dozaj şekillerinin tatlarının maskelenmesi", Güncel Eczacılık, sa.100, ss.39-41, 2002 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_2cd5ccbc-80ea-48f3-bdde-50060317618d | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/34811 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Katı dozaj şekillerinin tatlarının maskelenmesi | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Güncel Eczacılık | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Eczacılık Fakültesi , Eczacılık Teknolojisi | |
dc.identifier.issue | 100 | |
dc.identifier.startpage | 39 | |
dc.identifier.endpage | 41 | |
dc.contributor.firstauthorID | 395216 | |