dc.contributor.author | ŞENGÖR, Gülgün Fatma Ünal | |
dc.contributor.author | CEYLAN, Zafer | |
dc.contributor.author | ALKAN, Taha | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T12:13:07Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T12:13:07Z | |
dc.identifier.citation | ŞENGÖR G. F. Ü. , CEYLAN Z., ALKAN T., "Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi", 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.385 | |
dc.identifier.other | av_2c9ea2df-1198-496c-a29e-da62998ba28e | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/34690 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 451119 | |