Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorŞENGÖR, Gülgün Fatma Ünal
dc.contributor.authorCEYLAN, Zafer
dc.contributor.authorALKAN, Taha
dc.date.accessioned2021-03-03T12:13:07Z
dc.date.available2021-03-03T12:13:07Z
dc.identifier.citationŞENGÖR G. F. Ü. , CEYLAN Z., ALKAN T., "Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi", 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.385
dc.identifier.otherav_2c9ea2df-1198-496c-a29e-da62998ba28e
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/34690
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleFarklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID451119


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster