Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorOvalı, Banu Bilge
dc.contributor.authorAYDIN, ALI
dc.contributor.authorCoşkun, Yasemin
dc.contributor.authorGünşen, Uğur
dc.date.accessioned2021-03-03T11:55:54Z
dc.date.available2021-03-03T11:55:54Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.citationGünşen U., AYDIN A., Ovalı B. B. , Coşkun Y., "Çiğ Et ve ısı işlemi görmüş et ürünlerinde ELISA tekniği ile tür tespiti", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.32, sa.2, ss.45-52, 2006
dc.identifier.issn0567-7718
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_2ae2bf37-7bef-4c77-afca-5a849daf5b1f
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/33572
dc.identifier.urihttp://www.istanbul.edu.tr/vetjournal/archive/2006-2/45_52.pdf
dc.language.isotur
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.titleÇiğ Et ve ısı işlemi görmüş et ürünlerinde ELISA tekniği ile tür tespiti
dc.typeMakale
dc.relation.journalİstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
dc.contributor.departmentBalıkesir Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume32
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage45
dc.identifier.endpage52
dc.contributor.firstauthorID688564


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster