Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorTosun, Şehnaz Yasemin
dc.contributor.authorUlusoy, Şafak
dc.contributor.authorÜçok Alakavuk, Didem
dc.contributor.authorErkan, Nuray
dc.date.accessioned2021-03-03T11:52:43Z
dc.date.available2021-03-03T11:52:43Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.citationErkan N., Tosun Ş. Y. , Üçok Alakavuk D., Ulusoy Ş., "Antimikrobieller Effekt von Zutaten auf vakuumpackten heib geraucherten Fisch", Fleischwirtschaft, sa.91, ss.92-98, 2011
dc.identifier.issn0015-363X
dc.identifier.otherav_2a890ff0-761f-47a7-94d6-bdf3a169addc
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/33367
dc.language.isoeng
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.subjectDoğa Bilimleri Genel
dc.subjectÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER
dc.subjectMİKROBİYOLOJİ
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectMultidisciplinary
dc.subjectImmunology and Microbiology (miscellaneous)
dc.subjectMicrobiology
dc.subjectMicrobiology (medical)
dc.subjectLife Sciences
dc.subjectHealth Sciences
dc.titleAntimikrobieller Effekt von Zutaten auf vakuumpackten heib geraucherten Fisch
dc.typeMakale
dc.relation.journalFleischwirtschaft
dc.contributor.department, ,
dc.identifier.issue91
dc.identifier.startpage92
dc.identifier.endpage98
dc.contributor.firstauthorID2485303


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster