dc.contributor.author | SARI, Hatice Nil | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T11:39:55Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T11:39:55Z | |
dc.identifier.citation | SARI H. N. , Osmanlılarda Yeme Adetlerinin Klâsik Devir Tıp Anlayışı ile İlişkisi, "Catering Gourmet", a, Editör, Rönesans Yay, İstanbul, ss.22-30, 1987 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_292f880a-12fb-4f31-9361-835a6acc08e2 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/32523 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.publisher | Rönesans Yay | |
dc.title | Catering Gourmet | |
dc.type | Kitapta Bölüm | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 295270 | |