dc.contributor.author | MURATOĞLU, KARLO | |
dc.contributor.author | YILMAZ, FUNDA | |
dc.contributor.author | ÖZGEN ARUN, ÖZGE | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T11:38:45Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T11:38:45Z | |
dc.identifier.citation | ÖZGEN ARUN Ö., YILMAZ F., MURATOĞLU K., "gIDALARIN İŞLENMESİNİN GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ SOYANIN ELISA İLE TESPİTİ ÜZERİNE ETKİSİ", 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2013, ss.83-84 | |
dc.identifier.other | av_291ece67-a4d1-4b35-990a-78dba424b5f6 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/32475 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Bitki ve Hayvan Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | gIDALARIN İŞLENMESİNİN GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ SOYANIN ELISA İLE TESPİTİ ÜZERİNE ETKİSİ | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 665434 | |