Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBOSTAN, Kamil
dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.contributor.authorUĞUR, Muammer
dc.contributor.authorÖZGEN ARUN, Özge
dc.date.accessioned2021-03-03T11:28:19Z
dc.date.available2021-03-03T11:28:19Z
dc.identifier.citationBOSTAN K., AKSU H., ÖZGEN ARUN Ö., UĞUR M., "Soğutma ve dondurmanın etlerdeki C.jejuni'nin canlılığı üzerine etkisi. (The effect of chilling and freezing on survival in meat of C.jejuni)", Et ve Et Ürünleri Sempoyumu'96, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 1996, ss.91-96
dc.identifier.otherav_280e526f-8dbb-4536-bcd1-c4926c53ea7c
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/31789
dc.language.isotur
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.titleSoğutma ve dondurmanın etlerdeki C.jejuni'nin canlılığı üzerine etkisi. (The effect of chilling and freezing on survival in meat of C.jejuni)
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID612158


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster