Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorVARLIK, Candan
dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.contributor.authorÇOLAK, Hilal
dc.contributor.authorGÖKOĞLU, Nalan
dc.contributor.authorUĞUR, Muammer
dc.contributor.authorERKAN, Nuray
dc.date.accessioned2021-03-03T11:27:19Z
dc.date.available2021-03-03T11:27:19Z
dc.identifier.citationAKSU H., ERKAN N., ÇOLAK H., VARLIK C., GÖKOĞLU N., UĞUR M., "Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi. (Some changes in anchovy marinades during production in different acid-salt concentrations and determination of shelf-life).", YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, cilt.8, ss.86-90, 1997
dc.identifier.issn1017-8422
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_28032455-dcf7-4a7b-8c10-e27813dfe8a2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/31763
dc.language.isotur
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.titleFarklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi. (Some changes in anchovy marinades during production in different acid-salt concentrations and determination of shelf-life).
dc.typeMakale
dc.relation.journalYÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume8
dc.identifier.startpage86
dc.identifier.endpage90
dc.contributor.firstauthorID612013


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster