Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorMol Tokay, Sühendan
dc.date.accessioned2021-03-03T11:15:08Z
dc.date.available2021-03-03T11:15:08Z
dc.identifier.citationMol Tokay S., "Fayda ve Riskleriyle Midye ", dünya gıda dergisi, cilt.5, ss.83-88, 2006
dc.identifier.otherav_26dec7bf-902e-4533-a7ea-00a72415d7e1
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/30998
dc.language.isotur
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.titleFayda ve Riskleriyle Midye
dc.typeMakale
dc.relation.journaldünya gıda dergisi
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume5
dc.identifier.startpage83
dc.identifier.endpage88
dc.contributor.firstauthorID2503911


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster