Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÜÇOK ALAKAVUK, DIDEM
dc.contributor.authorTOSUN, ŞEHNAZ YASEMİN
dc.contributor.authorULUSOY, ŞAFAK
dc.contributor.authorŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA
dc.date.accessioned2021-03-03T11:07:31Z
dc.date.available2021-03-03T11:07:31Z
dc.identifier.citationŞENGÖR G. F. , ÜÇOK ALAKAVUK D., TOSUN Ş. Y. , ULUSOY Ş., "Mersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi", 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.500
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_262904b9-938f-4336-a488-b751a60e4f0b
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/30549
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleMersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.contributor.firstauthorID450986


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster