Show simple item record

dc.contributor.authorÜÇOK ALAKAVUK, DIDEM
dc.contributor.authorTOSUN, ŞEHNAZ YASEMİN
dc.contributor.authorULUSOY, ŞAFAK
dc.contributor.authorŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA
dc.date.accessioned2021-03-03T11:07:31Z
dc.date.available2021-03-03T11:07:31Z
dc.identifier.citationŞENGÖR G. F. , ÜÇOK ALAKAVUK D., TOSUN Ş. Y. , ULUSOY Ş., "Mersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi", 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.500
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_262904b9-938f-4336-a488-b751a60e4f0b
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/30549
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleMersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.contributor.firstauthorID450986


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record