dc.contributor.author | ÜÇOK ALAKAVUK, DIDEM | |
dc.contributor.author | TOSUN, ŞEHNAZ YASEMİN | |
dc.contributor.author | ULUSOY, ŞAFAK | |
dc.contributor.author | ŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T11:07:31Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T11:07:31Z | |
dc.identifier.citation | ŞENGÖR G. F. , ÜÇOK ALAKAVUK D., TOSUN Ş. Y. , ULUSOY Ş., "Mersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi", 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.500 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_262904b9-938f-4336-a488-b751a60e4f0b | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/30549 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Mersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 450986 | |