dc.contributor.author | MEMİŞ, Devrim | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T11:06:50Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T11:06:50Z | |
dc.identifier.citation | MEMİŞ D., "Akuakültür yolu ile üretilen balıkların besin değeri bakımından değerlendirilmesi", 2nd International Water and Health Congress, Antalya, Türkiye, 13 - 17 Şubat 2017, ss.1-2 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_26173f3c-c404-4bd0-a15a-316ed42bc094 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/30500 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.title | Akuakültür yolu ile üretilen balıkların besin değeri bakımından değerlendirilmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Su Ürünleri Ve Hastalıkları | |
dc.contributor.firstauthorID | 615815 | |