Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorŞENGÖR, Gülgün Fatma
dc.contributor.authorCEYLAN, Zafer
dc.contributor.authorŞeneroğlu, Gözde Nil
dc.date.accessioned2021-03-03T11:06:29Z
dc.date.available2021-03-03T11:06:29Z
dc.identifier.citationŞENGÖR G. F. , CEYLAN Z., Şeneroğlu G. N. , "Determination of Proximate Composition and Sensory Parameters of Sous Vide-Meagre (Argyrosomus regius)", 2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.42
dc.identifier.otherav_2613e8f5-5a4f-49a1-a857-63629a0bd27d
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/30487
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleDetermination of Proximate Composition and Sensory Parameters of Sous Vide-Meagre (Argyrosomus regius)
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.contributor.firstauthorID451195


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster