Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBAYGAR, TAÇNUR
dc.contributor.authorMOL TOKAY, SÜHENDAN
dc.contributor.authorVARLIK, CANDAN
dc.date.accessioned2021-03-03T11:01:51Z
dc.date.available2021-03-03T11:01:51Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.citationBAYGAR T., MOL TOKAY S., VARLIK C., "Taze, işlenmiş su ürünleri ve su ürünleri işleme tesislerinde HACCP analizleri", Dünya Gıda Dergisi, sa.6, ss.79-83, 2002
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_25ba4f7f-11d1-439b-bd16-9bf0620c4641
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/30246
dc.language.isotur
dc.titleTaze, işlenmiş su ürünleri ve su ürünleri işleme tesislerinde HACCP analizleri
dc.typeMakale
dc.relation.journalDünya Gıda Dergisi
dc.contributor.departmentMuğla Üniversitesi , ,
dc.identifier.issue6
dc.identifier.startpage79
dc.identifier.endpage83
dc.contributor.firstauthorID682369


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster