dc.contributor.author | BAYGAR, TAÇNUR | |
dc.contributor.author | MOL TOKAY, SÜHENDAN | |
dc.contributor.author | VARLIK, CANDAN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T11:01:51Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T11:01:51Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | BAYGAR T., MOL TOKAY S., VARLIK C., "Taze, işlenmiş su ürünleri ve su ürünleri işleme tesislerinde HACCP analizleri", Dünya Gıda Dergisi, sa.6, ss.79-83, 2002 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_25ba4f7f-11d1-439b-bd16-9bf0620c4641 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/30246 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Taze, işlenmiş su ürünleri ve su ürünleri işleme tesislerinde HACCP analizleri | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Dünya Gıda Dergisi | |
dc.contributor.department | Muğla Üniversitesi , , | |
dc.identifier.issue | 6 | |
dc.identifier.startpage | 79 | |
dc.identifier.endpage | 83 | |
dc.contributor.firstauthorID | 682369 | |